Voetbal4u.com

GOLDEN GOAL! Pak 5.000 euro met een vrije voorspelling op TWENTE – AZ!

Morgenavond om 18.45 uur staat de kraker tussen FC Twente en AZ op de kalender in de strijd om de Nederlandse Eredivisie. Een treffen tussen de nummer drie en vier van de ranglijst.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij Unibet.nl. Speciaal voor deze wedstrijd pakken ze namelijk uit met een waanzinnige actie. Voorspel de naam van de eerste doelpuntenmaker in het duel en de minuut waarin dit gebeurt om kans te maken op maar liefst 5.000 euro! En het mooie is, het enige dat je hoeft te doen om mee te spelen is een account aan te maken om je voorspelling door te geven!

Klik nu hier om je te registreren om mee te doen met de Golden Goal!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *