Voetbal4u.com

‘Ajax-transfer Henderson alweer van de baan’

Het leek ook te mooi om waar te zijn. Jordan Henderson die de komende jaren voor Ajax speelt. De middenvelder blijkt namelijk in verregaande onderhandeling te zijn met de Euopese grootmacht Juventus. Hier maakt de de Italiaanse transferexpert Alfredo Pedullà melding van.

De Italiaanse berichtgeving over Henderson volgt elkaar in rap tempo op. Volgens Pedullà is Juventus inmiddels dicht bij zijn komst. Hoewel de onderhandelingen niet eenvoudig zijn, zet de Serie A-grootmacht serieuze stappen. La Vecchia Signora zou bereid zijn om in te stemmen met de voorwaarden: de club huurt de Liverpool-icoon voor achttien maanden, met de mogelijkheid hem in juni definitief over te nemen.

Al Ettifaq vraagt geen transfersom en Juventus zou 1,5 miljoen euro van het ‘monsterlijke’ salaris van Henderson overnemen. De 81-voudig Engels international levert daarmee fors in, aangezien hij naar verluidt liefst 400.000 euro per week verdient in Saudi-Arabië. Juve-trainer Massimiliano Allegri ziet de ervaren middenvelder in ieder geval dolgraag komen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *