Voetbal4u.com

‘Peter Bosz teleurgesteld in PSV-speler’

Een winters vertrek bij PSV voor Yorbe Vertessen lonkt nog altijd. Trainer Peter Bosz wil hem graag voor het elftal behouden, maar de speler lijkt zijn vizier te hebben gericht op een nieuw avontuur. Zo zou hij een overgang zien zitten naar het Duitse Union Berlin.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat de club uit Berlijn volgende week wil doorpakken. In principe speelt de 23-jarige Belg dit weekend nog voor PSV, maar daarna wil hij de overstap maken naar Union. De Bundesliga-club wil vijf miljoen euro voor hem neerleggen en meent daarmee aan de Eindhovense vraagprijs te voldoen.

Dat laatste is helemaal nog niet zeker. Het ED schrijft namelijk: “De betalingscondities kunnen namelijk nog onderwerp van discussie worden. Bovendien is trainer Peter Bosz van mening dat zijn aanvaller niet mag vertrekken.” De vraag is echter of Vertessen nog te stoppen valt, aangezien hij ‘vastberaden’ zou zijn om deze stap te maken.

Union Berlin is niet de enige optie voor Vertessen, die bij PSV niet zeker is van veel speeltijd. Het Franse Toulouse is eveneens in de race, maar lijkt niet door te pakken. Het Spaanse Valencia is daarentegen niet in staat om aan de financiële eisen van de Eredivisie-club te voldoen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *