Voetbal4u.com

‘Ajax krijgt concurrentie in strijd om Eredivisie-transfer’

Galatasaray heeft zich naar verluidt in de strijd gemengd om RKC-doelman Etienne Vaessen. Hier maken verschillende Turkse media vandaag melding van. Ze hopen Ajax af te troeven die in hem de mogelijke vervanger zien van Geronimo Rulli.

Het keepersgilde van Galatasaray zal over een half jaar flink op de schop gaan. Fernando Muslera zal waarschijnlijk aan zijn laatste seizoen bezig zijn en het is onduidelijk waar de toekomst van Günay Güvenç ligt. Vaessen van RKC Waalwijk wordt gezien als een geschikte tweede doelman, zo klinkt het.

FCUpdate-journalist Mounir Boualin meldde enkele dagen geleden dat Ajax interesse in Vaessen heeft, als opvolger van de vrijwel zeker vertrekkende Géronimo Rulli, evenals ‘een Turkse club’.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *