Voetbal4u.com

‘Feyenoord tast mis in strijd om Servische reus’

Feyenoord lijkt mis te grijpen in de strijd om de Servische spits Jovan Mijatovic. Hij staat namelijk op het punt om te worden opgenomen in de ‘City Group’. Hij lijkt vervolgens gestald te gaan worden bij het Amerikaanse New York City FC.

Hier maakt de Italiaanse transferbaas Gianluca di Marzo melding van. De achttienjarige Mijatovic staat nu nog onder contract bij het Servische Rode Ster Belgrado, maar daar komt dus naar alle waarschijnlijkheid snel verandering in. De deal is in de afrondende fase, zo is te lezen.

Feyenoord lijkt zodoende mis te grijpen. Halverwege december wist 1908 nog te melden dat Mijatovic zelf een overstap naar Rotterdam wel zag zitten. Van concrete onderhandelingen waren toen nog geen sprake, wel zou Feyenoord al naar hem hebben geïnformeerd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *