Voetbal4u.com

‘Hij heeft toestemming om naar Feyenoord te gaan’

Feyenoord lijkt op korte termijn een nieuwe speler te verwelkomen. De Rotterdammers hebben namelijk een akkoord bereikt met Djurgardens over een transfer van Alemayehu Mulugeta. Hier maakt het medium ‘Expressen’ melding van.

Hij heeft nu toestemming om af te reizen naar Nederland. “Hij heeft toestemming gekregen om naar Feyenoord te gaan en kennis te maken met de club”, bevestigt sportief directeur Bosse Andersson van de Zweedse club. Volgens Expressen wil het talent zelf graag de overstap maken. De clubs zijn het eens over een huurdeal, met optie tot koop.

Mulugeta is geen onbekende voor Feyenoord. De aanvallende middenvelder, die ook als rechtsbuiten uit de voeten kan, was twee jaar terug al eens in Rotterdam. Destijds liep hij stage in de jeugd van Feyenoord. Mulugeta zal aanvankelijk aansluiten bij het O21-elftal, dat getraind wordt door Melvin Boel.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *