Voetbal4u.com

‘Niveau Excelsior, ik wil Ajax niet eens meer analyseren’

Analist Rafael van der Vaart vindt nog steeds dat Ajax momenteel van het niveau Excelsior is. De voormalig topspeler wordt keer op keer teleurgesteld als hij een wedstrijd bekijkt van de Amsterdammers.

“Het is echt verschrikkelijk. Ik wil Ajax eigenlijk niet eens meer analyseren”, begint Van der Vaart bij Studio Voetbal. “Ik word uitgelachen als ik Ajax vergelijk met Excelsior, maar ze winnen alleen doordat ze drie of vier goede spelers hebben. De rest is gewoon middelmaat.”

Van der Vaart ziet Steven Berghuis, Steven Bergwijn en Brian Brobbey als de enige Ajax-spelers met extra kwaliteiten. “Ik vind het zó verschrikkelijk slecht, het is niet om aan te zien. Die keeper (Diant Ramaj, red.) was tegen Go Ahead Eagles de beste man. Maar verder ging er heel veel fout. Het loopt van geen kant bij Ajax. Er is voor 117 miljoen euro uitgegeven, maar de nieuwe spelers zijn van het niveau-Excelsior.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *