Voetbal4u.com

‘Ajax maanden zonder zomeraankoop’

Ajax moet het mogelijk maanden doen zonder zomeraankoop Gaston Avila. De Argentijnse verdediger heeft namelijk een blessure opgelopen aan zijn kruisbanden. Hier maakt De Telegraaf melding van.

De komende dagen zal er nader onderzoek worden verricht. De exacte herstelperiode is dan ook nog onduidelijk, maar trainer John van ‘t Schip lijkt hem in ieder geval een aantal wedstrijden te moeten missen.

Zijn knieblessure is een nieuwe domper voor Ávila. De Argentijn werd vorig jaar zomer nog door Sven Mislintat naar Amsterdam gehaald, maar de voormalig verdediger van Royal Antwerp FC heeft sindsdien geen overtuigende indruk gemaakt. Hij speelde vooralsnog vijf van de zeventien Eredivisie-wedstrijden.

Ajax heeft al laten doorschemeren dat de meeste Mislintat-aankopen moeten vrezen voor hun toekomst. Eén van de twaalf, Georges Mikautadze, is reeds uitgeleend aan FC Metz. De Franse club heeft daarbij ook een optie tot koop bedongen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *