Voetbal4u.com

‘Ajax hoeft niet meer te bellen, ik vind het mooi geweest’

Henk ten Cate is klaar met het trainerschap. Toch is de 69-jarige oud coach van o.a Ajax niet van plan om achter de geraniums te gaan zitten.

Zijn naam viel het afgelopen jaar geregeld toen Ajax op zoek was naar een nieuwe trainer, maar inmiddels staat John van ‘t Schip als interim voor de groep. “Ik denk dat John het heel goed doet”, oordeelt Ten Cate bij Renze. “Of ze mij mogen bellen? Nee hoor, want ik ben gestopt. Ik heb echt besloten om niet meer te trainen. Ik vind het mooi geweest. Ik ga niet meer op het veld staan als trainer.”

De oefenmeester, die tot voor kort nog assistent bij was de Surinaamse nationale ploeg, neemt de telefoon echter nog wel op als een castingbureau hem belt. Ten Cate had een rol in de misdaadserie Sleepers en dat smaakte volgens de Amsterdammer naar meerLaat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *