Voetbal4u.com

‘Arne Slot geeft de strijd om de titel op’

Ondanks dat PSV gisteren voor het eerst dit seizoen puntenverlies leed heeft Feyenoord-trainer Arne Slot geen vertrouwen meer in het behalen van de landstitel. De Eindhovenaren speelde gisteren 1-1 gelijk op bezoek bij FC Utrecht.

“Eén keer gelijk op achttien wedstrijden…”, verzuchtte Slot zondag na de 1-2 overwinning van Feyenoord op Vitesse. “Daarbij loopt er zoveel kwaliteit rond bij PSV. Naar onszelf kijkend moeten wij gewoon effectiever zijn.”

Feyenoord heeft nog altijd een achterstand van tien punten. “Ga je rekenen, dan moet PSV minimaal driemaal verliezen en wij alle resterende zestien duels winnen en dan nog sta je een punt achter. Dat zie ik niet zomaar gebeuren.”

In de TOTO KNVB Beker staan beide clubs woensdagavond opnieuw tegenover elkaar. Quinten Timber vertelt aan De Telegraaf: “Het is aan ons om niet voor de derde achtereenvolgende keer in één seizoen in eigen huis te verliezen van PSV. Ondanks de twee eerdere nederlagen moeten we opnieuw van onze eigen kracht uitgaan. Ik zie geen reden om ons aan te passen. We kunnen vertrouwen op onze kwaliteiten.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *