Voetbal4u.com

‘Feyenoord ziet bod op PL-speler worden afgeslagen’

Feyenoord heeft een eerste bod op Neco Williams zien worden afgeslagen door zijn werkgever Nottingham Forrest. Hier maakt het medium ‘Sky Sports’ melding van.

Feyenoord wilde Williams tot het einde van het seizoen huren, met optie tot koop. Nottingham Forest voelt daar echter niets voor en heeft de Rotterdammers nul op het rekest gegeven. De laatste weken komt de rechtsbenige verdediger weer vaker aan spelen toe onder manager Nuno Espírito Santo.

Williams (22) maakte in 2022 voor twintig miljoen euro de overstap van Liverpool naar Nottingham Forest, waar hij nog tweeënhalf jaar onder contract staat. Veel komt hij niet aan spelen toe, maar door de Afrika Cup-deelneme van zijn concurrenten Serge Aurier (Ivoorkust) en Ola Aina (Nigeria) is zijn perspectief veranderd. Bij Forest speelt ook wereldkampioen Gonzalo Montiel.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *