Voetbal4u.com

‘Ajax in gesprek met Engelse club over huurtransfer’

Ajax is momenteel met het Engelse Nottingham Forest over een huurtransfer van zomeraanwinst Carlos Forbs. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

Hij kwam afgelopen zomer naar Amsterdam van de Onder 21 van Manchester City. In 16 Eredivisieduels scoorde Borges één keer en was hij goed voor drie assists. Je zou dus kunnen stellen dat de transfer noch geflopt, noch geslaagd is. Zelf lijkt Borges wel oren te hebben naar een vertrek uit Amsterdam. Fabrizio Romano schrijft op X dat Ajax, Borges en Nottingham Forest in vergevorderde gesprekken zijn.

Nottingham Forest staat op het moment op de 16e plaats in de Premier League. Sinds de promotie naar de Premier League in 2022 pompte de eigenaren van The Tricky Trees flink wat centen in de selectie, maar met weinig succes. Vorig seizoen behaalde Forest de 16e plaats in de Premier League. Dit seizoen moet het beter; de ploeg staat na 21 speelronden slechts vier punten boven de degradatiestreep. Borges moet Forest dus aan lijfsbehoud helpen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *