Voetbal4u.com

‘Juventus reserveert minimaal 40 miljoen voor Oranje-prioriteit’

Juventus wil uitpakken met de komst van Teun Koopmeiners. Ze zien in hem een topprioriteit en hebben dan ook een transfersom van minimaal veertig miljoen euro voor hem gereserveerd. Hier maakt de transferexpert Gianluca di Marzo melding van.

De verregaande interesse van Juventus in Koopmeiners is niet nieuw, maar De Oude Dame blijkt er al over uit voor welk bedrag de Oranje-international losgeweekt kan worden bij Atalanta: 40 miljoen euro, plus bonussen.

Juventus zou van plan zijn om de winterse transferperiode af te wachten, om vervolgens vanaf 3 februari – na het verstrijken van de deadline – toe te slaan. Koopmeiners geldt als het ‘hoofddoelwit’ en zou zelf ook wel oren hebben naar een verhuizing van Bergamo naar Turijn.

Koopmeiners steekt een halfjaar voor de start van het EK in Duitsland in absolute topvorm. Twee weken geleden werd hij in Italië al omgedoopt tot RoboKoop, nadat hij twee keer scoorde tegen AC Milan in de Coppa Italia. Vorige week was hij opnieuw trefzeker. Koopmeiners verruilde AZ in 2021 voor Atalanta.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *