Voetbal4u.com

PSV start gesprekken met ‘topprof in wording’

PSV is in gesprek met de 19-jarige doelman Niek Schiks. Ook al kreeg hij dit seizoen al bijna vijftig treffers tegen bij Jong PSV, zien de Eindhovenaren toch een grote toekomst in hem.

Jong PSV draait zelf nog niet zo lekker, maar Schiks valt wekelijks op in positieve zin. Ondanks het enorme aantal tegendoelpunten van de jongelingen uit Eindhoven. Daarom gaat PSV in gesprek over een nieuw contract, tot grote vreugde van Schiks zelf. “Van beide kanten zijn de gesprekken tussen mij en de club heel positief,” vertelt hij tegen het Eindhovens Dagblad.

Schiks noemt het geweldig om in deze fase van zijn carrière te keepen in de Keuken Kampioen Divisie en ziet zichzelf nog wel ‘een seizoen of twee’ op het tweede niveau van Nederland keepen. “Je leert elke wedstrijd ongelooflijk veel en ik ben niet uitgeleerd.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *