Voetbal4u.com

‘Feyenoord vanavond mogelijk zonder twee basisspelers’

Vanavond speelt Feyenoord in de strijd om de KNVB Beker tegen de grote rivaal PSV. En het zou zomaar kunnen dat trainer Arne Slot het moet gaan doen in dit duel zonder Calvin Stengs en Quilindschy Hartman.

Beide spelers kwamen niet fit uit het duel tegen Vitesse, dat met 1-2 werd gewonnen. Hartman wist geen eens de eerste helft uit te spelen, nadat hij een botsing had met voormalig PSV’er Marco van Ginkel. De verdediger uitkomend op de linkerflank deed nog een poging, maar kwam snel tot de conclusie dat hij vervangen moest worden vanwege een beknelde zenuw.

Mocht Hartman het duel aan zich voorbij moeten laten gaan wordt hij vervangen Marcos López. Calvin Stengs wist de wedstrijd wel zo goed als uit te spelen in Arnhem, maar is onzeker tegen de Eindhovenaren, waarvan de reden nog onbekend is.

Op de wedstrijddag, woensdag zal bekend gemaakt worden of ze daadwerkelijk spelen. “Morgen wordt beoordeeld of zij kunnen starten”, vertelde Slot op de persconferentie. Hartman verzekerde de Feyenoorders dat hij er woensdag bij zal zijn. “Met mij gaat het goed, zie jullie woensdag”, toch zal het definitieve woord er pas morgen uit zijn.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *