Voetbal4u.com

‘Ajax bijna akkoord met Mexicaanse club over transfer’

Ajax zou dichtbij een akkoord zijn met het Mexicaanse Cruz Azul over een transfer van rechtsback Jorge Sanchez. Hier maakt het medium Super Deportivo melding van.

Momenteel wordt hij door Ajax verhuurd aan FC Porto. Hier komt hij echter maar weinig aan spelen toe en heeft geen basisplaats. Hij kwam tot nu toe slechts zeven keer in actie voor de Portugezen. Ook bij Ajax wist hij zich niet in de basis te knokken. Voor de Amsterdammers kwam hij zeventien keer in actie in de Eredivisie, waarin hij twee keer wist te scoren.

FC Porto huurt de Mexicaan nog tot de zomer van 2024. FC Porto zal dus akkoord moeten gaan met een vervroegd vertrek van de rechtsback. Als de huidige nummer drie van Portugal akkoord zou gaan, dan kan de voetballer transfereren naar zijn geboorteland.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *