Voetbal4u.com

‘Arne Slot nog niet klaar bij Feyenoord’

Arne Slot heeft het uitstekend naar zijn zin als hoofdtrainer van Feyenoord. Hij is van mening dat hij nog meer met de Rotterdammers kan gaan bereiken, en lijkt in een gesprek met het Algemeen Dagblad te suggereren naar een langer verblijf bij ‘De Stadionclub’.

De succestrainer is bezig aan zijn derde seizoen bij Feyenoord, maar vindt dat hij nog niet klaar is bij de landskampioen. “Ik ben veeleisend. Ik vraag continu veel van spelers. Dan moet je wel blijven toetsen: raak ik ze nog? Bij AZ zat ik in mijn vierde jaar, daar had ik dat punt nog niet bereikt. Daar dacht ik wel: als ik dit nog langer ga doen bij deze club, gaat dat nog? Maar ook de perceptie wat iedereen ervan vindt, speelt mee.”

Slot weet echter ook hoe de voetbalwereld werkt en stelt dat het sentiment ook snel kan keren. “Ik ben scherp op de vraag of de mensen nog graag kijken naar hoe ik mijn elftal laat spelen. Met name na elke thuiswedstrijd, als ik de mensen tevreden naar huis hoor gaan omdat ze weer vermaakt zijn, krijg ik die bevestiging.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *