Voetbal4u.com

‘Rancuneuze man die niks met Feyenoord heeft!’

Sportmarkerteer Chris Woerts heeft in de podcast Bakkie Pleur voor de deur hard uitgehaald naar de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb. Hij heeft geen hoge pet van hem op.

Hij steekt flink van wal en ziet in dat iedereen blij mag zijn dat Aboutaleb ermee stopt. “Aboutaleb had maar één doel. Het Feyenoord Stadion was zijn grote droom als afscheid. En hij heeft het verpest, hij is rancuneus naar Feyenoord toe nu. Want hij heeft ze echt verrot gescholden toen het dreigde mis te gaan. Toen Feyenoord de stekker eruit trok was hij super boos. Gewoon een rancuneuze man die niets met Feyenoord heeft!”

De goedlachse Woerts vergelijkt Aboutaleb met voetballers. “Hij kan wel een sjaaltje om zijn nek doen, maar hij had net zo’n sjaaltje om zijn nek bij FC Utrecht. Het is net een speler. De ene week zit ie aan de borst, aan het logo… En de andere week zitten ze bij een ander weer aan het logo. Allemaal gelul joh, Aboutaleb heeft niks voor Feyenoord betekend, helemaal niks. Ik denk dat alle vlaggen uit gingen toen hij zei dat hij gaat stoppen”, besluit Woerts.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *