Voetbal4u.com

SUPERTIP: Livestream Ajax – PSV (Eredivisie 03-02-2024)

Livestream Ajax – PSV | Vanavond om 20.00 uur staat er een grote kraker op het programma in de Nederlandse Eredivisie. Ajax speelt dan namelijk in eigen huis tegen PSV

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij Unibet.nl. Speciaal voor deze wedstrijd pakken ze uit met een weergaloze actie. Pak namelijk 50KEER je inzet terug bij een overwinning van AJAX of PSV! Het enige dat je hoeft te doen is jou favoriet te kiezen voor de winst. De maximale inzet bedraagt 1 euro, waarmee je in totaal 50 euro winst kan pakken! Klik hier voor alle informatie en registratie.

Deze wedstrijd is voor iedereen live te bekijken via ESPN 1.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *