Voetbal4u.com

Arne Slot: ‘In Eindhoven en Amsterdam hebben ze dat ook’

Arne Slot heeft een reactie gegeven op de blessure die doelman Justin Bijlow afgelopen zondag opliep tegen AZ. Na onderzoek is gebleken dat hij de komende acht weken niet inzetbaar is voor de Rotterdammers.

Slot benadrukt dat de club bewust geld heeft gestoken in een goede tweede doelman. “Toen ik hier kwam was er met Nick Marsman een zeer goede stand-in voor hem, waar wij toen op moesten bezuinigen. Toen hadden we met Ofir Marciano nog steeds een goede stand-in, maar wij vonden het seizoen erop wel dat we nog beter moesten, en dat is met Timon Wellenreuther wel gelukt.” Slot ziet het als ‘volstrekt normaal’ om als topclub ‘twee topkeepers’ onder contract te hebben: “Dat hebben ze in Eindhoven ook en in Amsterdam hebben ze er wel meer dan twee, wij trouwens ook”, aldus de woorden van Slot.

PSV heeft naast de eerste keus Walter Benítez ook nog Joël Drommel achter de hand, die alleen in het bekertoernooi van vorig en dit seizoen in actie kwam als doelman. Bovendien beschikken de huidige Eredivisie-koplopers ook aan een hoop ervaring met Boy Waterman (40).Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *