Voetbal4u.com

‘Als Amsterdamse jongen kwam ik bij PSV terecht’

Voormalig voetballer Andre Ooijer kijkt altijd met een speciaal gevoel naar de wedstrijden tussen Ajax en PSV. Hij speelde voor beide clubs, maar heeft meer een gevoel bij de Eindhovenaren.

“Als Amsterdamse jongen ben ik in Eindhoven terechtgekomen. Dan zijn die wedstrijden extra speciaal, natuurlijk. Met PSV hebben we mooie succesjaren gehad en toen was het ook altijd mooi om in Amsterdam te spelen”, vertelt Ooijer bij Goedemorgen Eredivisie. “Ik heb de wedstrijd met Andy van der Meijde gekeken. Ik was laat thuis vannacht, dus dat is altijd leuk.”

“We hebben gewoon gezellig met een biertje op de bank zitten kijken. Dan kijk je op een andere manier serieus naar voetbal. Met je vrienden kijk je ook wel serieus en analyseer je het ook, maar hier (bij ESPN, red.) verwacht men dat je het helemaal uit-analyseert. Dat gebeurd dan natuurlijk niet”, aldus Ooijer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *