Voetbal4u.com

‘Pascal Jansen kan aan de slag bij recordkampioen’

Pascal Jansen werd onlangs ontslagen als hoofdtrainer van AZ, maar volgens het medium ‘Gazzetta’ staat hij hoog op het lijstje van de Griekse recordkampioen Olympiakos Pireaus. De komende dagen zouden er gesprekken zijn gepland.

Het zou opmerkelijk zijn als Jansen inderdaad al afreist naar Griekenland, want in de persoon van Carlos Carvalhal heeft Olympiakos al een trainer. Hij werd op 5 december 2023 aangesteld. Zijn baan hangt vanwege tegenvallende resultaten echter alweer aan een zijden draadje. Hij won vier van zijn acht competitieduels en werd uitgeschakeld in de beker. Wel won hij de laatste groepswedstrijd in de Europa League van TSC (5-2) en bekert Olympiakos door in de Conference League.

Olympiakos, met 47 titels de recordkampioen van Griekenland, staat momenteel op de vierde plek in de Super League. De achterstand op koploper PAOK is negen punten, al kreeg Olympiakos één strafpunt vanwege ongeregeldheden in een duel met Panathinaikos. Naar verluidt ziet Olympiakos in Carvalhal niet de man die de club op de lange termijn vooruit gaat helpen, waardoor Jansen in beeld is gekomen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *