Voetbal4u.com

‘PSV’er was echt een tank, ik haalde niks in mijn hoofd tegen hem’

PSV beleeft momenteel een absoluut topseizoen. Maar toch moeten de Eindhovenaren nog flink aan de bak om het seizoen 2004/2005 te evenaren. Gerald Sibon maakte destijds deel uit van die ploeg, en laat weten dat het niveau op de trainingen erg hoog lag.

“Mijn moeilijkste tegenstander? Alex! Daar moest ik tegen op de training en dat was niet normaal. Dat was echt een tank”, vertelt Sibon in en video-item van Voetbalzone. “Het leek allemaal een beetje traag, maar het was altijd genoeg. Die bijnaam ‘De Tank’ die paste echt wel bij hem.”

“Ik heb twee jaar tegen hem mogen trainen en ben hem één keer te snel afgeweest. In twee jaar tijd was ik één keer de betere. De andere keren kon ik de bal weer inleveren bij iemand anders. Ik hoefde niks in m’n hoofd te halen. Maar hij was niet gemeen, ofzo. Ik hoefde niet bang te zijn voor mijn ledematen of dat ik geblesseerd zou raken. Alex was niet gemeen”, aldus Sibon.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *