Voetbal4u.com

Clubicoon is woest op sloper van Ajax

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

In een gesprek met De Telegraaf heeft clubicoon Sjaak Swart zich uitgelaten over de inmiddels ontslagen technisch directeur Sven Mislintat. Hij heeft geen goed woord voor hem over.

Hij is allesbehalve te spreken over de huidige staat van de selectie van Ajax. “Er zijn vijf of zes spelers die vroeger nooit waren ’aangenomen’. Die achterhoede…”, verzucht hij in gesprek met De Telegraaf. “Daar loop je zo doorheen. Had Johan Cruijff nu nog gevoetbald, dan had hij tegen dit Ajax elke wedstrijd minimaal zes keer gescoord.”

“Dat die Mislintat is binnengehaald, is onvergeeflijk. En dat hij 115 miljoen euro mocht uitgeven aan spelers die niemand kende al helemaal”, gaat Mister Ajax verder. Volgens hem was de ineenstorting van Ajax volledig te voorkomen geweest. “Maurice Steijn wilde Sergiño Dest, Stefan de Vrij, Nicolas Tagliafico, Jerdy Schouten, Vangelis Pavlidis, Isco, Hakim Ziyech en Calvin Stengs. Als je die had gekocht, had je – voor veel minder geld – om het kampioenschap gespeeld”, meent de voormalig rechtsbuiten.

“Echt, ik hoef Mislintat en Hendriks nooit meer te zien”, briest de 85-jarige clublegende. “Maar Hendriks loopt ondanks alles nog gewoon rond op De Toekomst. Onvoorstelbaar. En dat die commissarissen alle aankopen van Mislintat hebben goedgekeurd, is belachelijk. Er was geen controle”, besluit hij.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *