Voetbal4u.com

‘Brian Brobbey kan echt helemaal niks’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Aanstaande zondag gaat Philippe Sandler met NEC op bezoek bij Ajax. En daar komt de mandekker Brian Brobbey tegen. Een erg zware klus voor de Nijmegenaren, maar hij dicht zijn team wel kansen toe.

“Het is in de Arena, dat zijn zeker leuke wedstrijden”, vertelt Sandler tegenover Omroep Gelderland. Volgens de verdediger ligt de sleutel bij de Nijmeegse strijdwijze. “Ik denk dat het aan onszelf ligt. Als we ons eigen spel spelen, valt er zeker wat te behalen.”

Duidelijk is dat NEC beter voor de dag moet komen dan tegen RKC Waalwijk (2-0 nederlaag). “Ja, dat kun je wel zeggen. Niemand heeft zijn niveau gehaald. Ik merkte toch dat we een beetje vermoeid waren en dat zie je dan terug in het resultaat. Ajax is gewend om doordeweeks te spelen, dus ik denk niet dat ze vermoeid zijn. Ze zullen vol gas geven, maar wij gaan er ook vol opklappen.”

Sandler moet zelf zien af te rekenen met Brian Brobbey. “Die kan er echt helemaal niks, nee…”, lacht de NEC’er. “Hij doet het echt uitstekend. Ik ken hem ook goed, het is leuk om tegen hem te spelen. Zijn spel ligt mij wel, het is leuk dat hij een andere speelstijl heeft dan de meeste spitsen in de eredivisie.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *