Voetbal4u.com

‘Jordan Henderson-plan al na een maand mislukt’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Afgelopen transferperiode pakte Ajax uit met het aantrekken van Jordan Henderson. Volgens sportjournalist Valentijn Driessen is het plan van de Amsterdammers al na een maand mislukt.

Hij debuteerde met een redelijk optreden tegen PSV (1-1), maar in de daaropvolgende duels worstelde Ajax met sc Heerenveen en FK Bodø/Glimt. In Friesland verloren de Amsterdammers, waar tegen de Noren pas in extremis een gelijkspel werd behaald. In beide wedstrijden kon de voormalig Liverpool-aanvoerder niet overtuigen.

“Die stabiliteit gaat hij ook niet brengen”, concludeert Driessen vrijdag in een video-item van De Telegraaf. “Gister (donderdag, red.) hadden ze het over het drukzetten. Maar je ziet als je heel snel van kant wisselt, dat hij het ook niet meer kan belopen.”

Driessen vervolgt: “Dat is ook niet zo raar, want hij is volgens mij al bijna 34. Hij heeft ook al een jaar of veertien in de Premier League in de benen en dat gaat ten koste van je fysiek. Je kan nog zo vaak in de sportschool zijn, maar als je het niet kan belopen…”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *