Voetbal4u.com

‘United zet Antony in als wisselgeld voor andere flitser’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

Antony staat er slecht op bij Manchester United. Sinds zijn komst in de zomer van 2022 wist de Braziliaan nooit indruk te maken. Volgens verschillende Engelse media zou de club hem nu willen inzetten voor de komst van een andere flitser.

Ze weten nu te melden dat de nieuwe United-grootaandeelhouder Jim Ratcliffe al groen licht heeft gegeven voor de komst van Michael Olise, die het ook dit seizoen weer geweldig doet bij Crystal Palace. De jonge Fransman (22 jaar oud) moet echter zeventig miljoen euro kosten en dat is een flink bedrag.

De genoemde geldsom zou echter naar beneden bijgesteld kunnen worden als Antony bij de deal betrokken wordt. Maar dan moet de duurste Ajax-voetballer aller tijden (honderd miljoen euro) wél naar het Selhurst Park Stadium, iets wat hij zich hoogstwaarschijnlijk niet voorgesteld had toen hij de Johan Cruijff ArenA verruilde voor Old Trafford.

Ook zou het voor The Red Devils nog een mogelijkheid zijn om de oud-Ajacied te slijten aan een club uit Saudi-Arabië, maar wat dit betreft lijkt vooral te gelden dat de wens de vader van de gedachte is. Er lijkt namelijk helemaal geen concrete interesse te zijn uit de Saudi Pro League.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *