Voetbal4u.com

‘Ajax legt contact met speler van Paris Saint-Germain’

Ajax heeft interesse in de talentvolle Paris Saint-Germain speler Étienne Michut. Hij heeft een aflopend contract bij de Franse grootmacht en daar hopen de Amsterdammers samen met Manchester City van te kunnen profiteren.

PSG wil graag verder met Michut, maar de jongeling twijfelt aan zijn toekomst in het Parc des Princes. De spelmaker komt momenteel uit voor de O19 van de Parijzenaars, waarvoor hij zes keer scoorde en vier assists gaf in negentien competitieduels. Ook kwam hij vijf keer in actie in de Youth League.

L’Équipe omschrijft Michut als een technische, dynamische speler, met een laag zwaartepunt. ‘Zijn kwaliteitein sluiten aan bij het spel dat Manchester City en Ajax willen spelen’, klinkt het. Volgens de Franse sportkrant hebben zowel de Engelse grootmacht als de Nederlandse topclub de eerste concrete contacten met het management van de speler gelegd. De City Group wil hem overigens wel eerst stallen bij Girona, zodat hij zich daar kan ontwikkelen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *