Voetbal4u.com

‘Ben de enige in Nederland die iets in Anton Gaaei ziet’

Ajax-verdediger Anton Gaaei werd afgelopen zondag al na 35 minuten van het veld gehaald in de uitwedstrijd tegen AZ. Journalist Willem Vissers neemt het in het programma ‘Voetbalpraat’ op voor de jonge Deen.

“Ik ben geloof ik de enige in Nederland die wel iets in die Gaaei ziet”, verrast de journalist van de Volkskrant. Die uitspraak zorgt ervoor dat Kenneth Perez is lachen uitbarst. “Verdedigend doet hij het natuurlijk hartstikke slecht, maar Ajax is tot zijn wissel in de 36ste minuut twee keer gevaarlijk geweest: twee keer via hem. Hij had een schot op doel dat er bijna in ging en hij had een, weliswaar verkeerde, voorzet die via-via een kans opleverde voor Taylor”, legt Vissers zijn mening uit.

“Hij heeft ook nog een paar voorzetten gegeven die mij de illusie geven dat hij nog wel kan leren om een voorzet te geven. Die jongen heeft power, snelheid en in de basis een goede voorzet”, gaat de journalist verder over Gaaei. Vissers ziet wel dat de Deen niet beschikt over een specifieke kwaliteit: “Hij kan niet verdedigen. Als je dan met Sosa en Gaaei op de vleugels gaat spelen, terwijl beiden niet kunnen verdedigen, dan moeten in elk geval die drie centrale verdedigers wel weten wat ze moeten doen. Als ze dat beter organiseren achterin met die drie centrale verdedigers…”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *