Voetbal4u.com

‘Oranje-aanvaller voor 50 miljoen euro in de etalage gezet’

Borussia Dortmund zou voornemens zijn om Donyell Malen deze zomer te verkopen. Hier maakt het Duitse medium ‘BILD’ melding van. Hij moet de club zón vijftig miljoen euro gaan opleveren.

Die Schwarzgelben hebben geld nodig en willen de selectie in de zomer herindelen, meldt de Duitse krant. Om dat te bewerkstelligen, zal er eerst verkocht moeten worden. Hoewel Dortmund graag met Malen verder wil, zou de Nederlander zijn zinnen hebben gezet op een vertrek. Sportief directeur Sebastian Kehl is bereid mee te werken aan een verkoop en heeft daarom alvast een prijskaartje om de nek van Malen gehangen.

Met het geld van de transfer van Malen hoopt BVB de selectie, die volgens Kehl qua niveau ‘gestagneerd’ is, vervolgens een nieuwe impuls te geven. Malen heeft inmiddels 103 wedstrijden gespeeld voor Dortmund, waarin hij 31 keer scoorde en zeventien assists gaf. Dit seizoen staat de teller voor de voormalig PSV’er op tien doelpunten en één assist. In de Champions League scoorde hij onlangs nog tegen zijn oude club uit Eindhoven.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *