Voetbal4u.com

‘Bliksemtransfer lonkt voor Anton Gaaei’

Anton Gaaei maakte afgelopen zomer de overstap van het Deense Viborg FF naar Ajax. Maar een groot succes is het niet te noemen. Afgelopen zondag werd hij in het duel met AZ al na 35 minuten gewisseld. Zijn toekomst lijkt dan ook niet langer in Amsterdam te liggen.

Volgens Kenneth Perez ligt de toekomst van Gaaei bij een club als Go Ahead Eagles, ‘of iets in die trant’. “Volgend seizoen wordt hij waarschijnlijk verhuurd aan Go Ahead, of iets in die trant”, zegt de landgenoot van de Ajacied dus bij ESPN.

“De tijd is voorbij waar een Rasmus Kristensen zomaar even naar een goede club in Oostenrijk kon gaan en nu best hoog speelt, bij AS Roma. Ajax speelt geen Champions League, misschien wordt Gaaei weer terug verhuurd naar Denemarken, dat kan.” Maar één ding is volgens de oud-voetballer zeker: “Hij wordt geen speler van Ajax in de toekomst.”

Bij Studio Voetbal laat Rafael van der Vaart eenzelfde soort geluid horen: “Gaaei… Kijk, ik heb in Denemarken gevoetbald, gewoond, geleefd en heel veel voetbal gekeken. Maar als je deze speler haalt… Hij kan het niveau gewoon niet aan. Ik vind het ook gewoon kunnen dat hij gewisseld wordt. Donderdag schaamde ik me ook voor Ajax tegen FK Bodø/Glimt trouwens.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *