Voetbal4u.com

Sterkhouder hint op zomers vertrek bij Feyenoord

Als de clubs er deze winter waren uitgekomen had Mats Wieffer Feyenoord ingeruild voor Atleitco Madrid. Dat kwamen ze dus niet, en daarom speelt de middenvelder nog steeds in Rotterdam. Een zomerse transfer lonkt wel.

In het Feyenoord-magazine Hand In Hand gaat Wieffer in op een eventuele transfer. “Ze hadden zich inderdaad gemeld”, zegt Wieffer over de interesse van Atlético Madrid in de afgelopen transferwindow. “Het is natuurlijk een heel grote club, maar ik heb het bij Feyenoord heel erg naar mijn zin. Ik speel altijd en met het oog op het EK heb ik hier meer kans me in de kijker te blijven spelen. Alhoewel, als je bij Atlético speelt, maak je natuurlijk ook wel kans om mee te gaan. Uiteindelijk kwamen de clubs er niet uit, dus dan hoef je daar verder ook niet meer over na te denken.”

Toch hangt er een transferspook over Rotterdam. Wieffer is één van de vele spelers die komende zomer uit Rotterdam kan vertrekken. Zelf sluit de middenvelder een zomers vertrek niet uit. “Die kans is er altijd”, zegt hij eerlijk. “Het is lastig om te zeggen, de club en alles eromheen moeten goed zijn. Ik zie wel wat er op mijn pad komt, het gaat op het moment gewoon goed. Ik ben iemand die als hij het heel erg naar zijn heeft, het moeilijk vindt om weg te gaan. Ik vind het belangrijk om het leuk en naar mijn zin te hebben, en dat heb ik bij Feyenoord wel heel erg. Er moet wel echt iets moois komen, wil ik weggaan.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *