Voetbal4u.com

Groningen-speler wil Feyenoord uitschakelen: ‘Weet hoe het werkt’

Vanavond staat de bekerwedstrijd tussen Feyenoord en FC Groningen op de kalender. Leandro Bacuna kijkt met smart uit naar deze wedstrijd, en is niet bang voor de Rotterdammers.

In een interview met de NOS geeft de routinier aan. “”Ik weet wat het is om te bekeren”, zegt hij bij die herinnering aan het feit dat hij in 2015 met Aston Villa het grote Liverpool versloeg. “Liverpool was toen ook een heel grote club, zeker groter dan Aston Villa. Dus waarom kan Groningen niet van Feyenoord winnen?”.

Bacuna vervolgt. “Ik weet hoe het werkt, dus het is de bedoeling dat ik die lessen meegeef. Vooral zorgen dat iedereen in het hoofd heel rustig is. Jongens moeten niet te gestrest zijn. Ze hebben bij Helmond Sport of TOP Oss uit gespeeld en dan kom je opeens in de Kuip. Dat is wel een heel andere atmosfeer. Het is een wedstrijd waarin we niets te verliezen hebben. En het blijft een wedstrijd, man tegen man. Je moet gewoon zorgen dat je beter speelt dan je tegenstander.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *