Voetbal4u.com

‘Arne Slot komt met fantastisch Feyenoord-nieuws naar buiten’

Geweldig nieuws voor Feyenoord. De blessure van Calvin Stengs blijkt mee te vallen. Dit heeft trainer Arne vandaag laten weten op een persconferentie.

In de halve finale van de KNVB Beker tegen FC Groningen (2-1) viel Stengs uit met een zware knieblessure. Nu lijkt het erop dat hij op korte termijn weer kan spelen. Dat is voor Slot een opluchting maar ook voor anderen. “Ten eerste bij hemzelf, maar ook bij zijn medespelers en ook bij zijn trainer. Dat heb je bij elke speler, want je wil bij geen enkele speler dat die langdurig geblesseerd raakt. Maar met iemand waar je een verleden mee hebt en die dat ook al heeft meegemaakt voelt dat nog extremer zo, dus is het heel mooi dat het op het oog geen zware blessure is.”

Ook over andere spelers in de lappenmand heeft de oefenmeester goed nieuws. Het gaat namelijk ook de goede kant op met de blessures van keeper Justin Bijlow en verdediger Gernot Trauner. “Die zouden ook maar zo eens om en nabij het interlandweekend weer beschikbaar kunnen zijn.”

Al houdt Slot overal rekening mee. “De laatste fase van het herstel is vaak ook waar het naar de positieve of naar de wat minder positieve kan gaan.” Ook heeft de coach nog goed nieuws over middenvelder Thomas van den Belt. Hij is ook dichtbij een rentree in het eerste van Feyenoord. “Die gaat morgen zijn eerste minuten bij de beloften maken”, besluit de oefenmeester.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *