Voetbal4u.com

‘Voormalig Ajax-topper is echt een man van staal’

Dico Koppers stopt na dit seizoen met voetballen. De oud-speler van o.a FC Twente en Ajax heeft goede herinneringen aan zijn spelersloopbaan.

Een van die herinneringen is de strijdlust en drang om te slagen bij Dusan Tadic. Bij FC Twente zag Koppers de ongelooflijke instelling van. Tadic miste nooit een training of een wedstrijd en was te allen tijde fit en met de sport bezig.

Op een uitzonderlijke dag had hij een keer last van zijn knie. De fysio zei: rust uit. “Maar hij ging naar de gym om extra oefeningen voor zijn knie te doen”, lacht Koppers bij Voetbal International. “Ik zag hem gewoon zijn pijn verbijten, maar hij dacht: Ik heb last van mijn knie, dus die moet ik sterker maken. Dat is echt een compleet andere mindset. Die man is echt van staal.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *