Voetbal4u.com

PSV pakt uit: ‘Dan gaat Dortmund echt problemen krijgen’

Analist Aad de Mos is van mening dat PSV het Duitse Borussia Dortmund uit de Champions League kan kegelen. Hij geeft daarnaast trainer Peter Bosz het nodige advies om dit te bewerkstelligen.

“In de omschakeling is PSV natuurlijk levensgevaarlijk”, begint De Mos in een video-item van het Eindhovens Dagblad. “Dat hebben ze in andere Europese wedstrijden ook laten zeggen. Ik blijf het zeggen: het Dortmund-centrum, voordat die gedraaid zijn, is er een dag voorbij. Daar zal je gebruik van moeten maken.”

“Ik ben ervan overtuigd dat de beste oplossing is, om Til over Luuk de Jong heen te krijgen”, gaat de oud-trainer van de Eindhovenaren verder. “Dan wordt het een loopwedstrijd, en dan gaat Dortmund problemen krijgen met die twee centrale verdedigers.”

Daarnaast zou De Mos kiezen voor een middenveld bestaande uit Joey Veerman en Malik Tillman. Sterker nog, De Mos verwacht dit middenveld ook te gaan zien in Dortmund. “Bosz kennende, kiest hij voor het voetbal. Tillman is in de grote wedstrijden heel goed geweest. Er staat wel iemand. Hij wil zich ook manifesteren in Duitsland, want hij komt natuurlijk van Bayern München”, aldus De Mos.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *