Voetbal4u.com

‘Slavia Praag is het zat en wil af van Mohamed Ihattaren’

Opvallend nieuws vandaag vanuit Tsjechie. Slavia Praag zou het contract dat ze hebben met Mohamed Ihatteren nu alweer willen laten ontbinden. Hier maakt het medium iSport melding van.

Het ziet er momenteel niet rooskleurig uit voor Ihattaren’, schrijft het Tsjechische medium. Hij tekende in december een prestatiecontract bij Slavia, met de kans om een driejarige verbintenis te krijgen. Door middel van individuele trainingen moest hij in eerste instantie aansluiting zien te vinden bij de hoofdmacht. “Hij is een paar procent vooruitgegaan. Hij heeft een individueel plan dat hij nu al een maand volgt en dat zal hij blijven doen in januari. Het plan is om hem fit te krijgen en aan de A-ploeg toe te voegen, maar dat kan nu nog niet. Het is voor een groot gedeelte aan hem”, zei trainer Jindřich Trpisovsky destijds.

Zo ver is het nog niet gekomen. Sterker nog: eind januari werd duidelijk dat Ihattaren werd teruggezet naar de B-ploeg. Aanvankelijk verloor Ihattaren een aantal kilo en mocht hij mee op trainingskamp. Toch kwam de klad erin. Dat gebeurde op trainingskamp. ‘De club heeft zijn escapades onder het tapijt geschoven, maar iSport is op de hoogte van disciplinaire misdragingen in het hotel aan het eind van januari’, klinkt het. ‘Het contract wordt beëindigd.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *