Voetbal4u.com

‘Ajax wil na Kaplan uitpakken met volgende succesverhaal’

Ajax heeft haar vizier gericht op een nieuwe speler. Het gaat de 18-jarige Şahin Kalınsazlıoğlu, die in Turkije speelt voor Besiktas. Hier maakt de Turkse journalist Andre Oechsner melding van.

Naast de Amsterdammers hebben ook Schalke 04 en TSG Hoffenheim interesse in Kalınsazlıoğlu. De twee Duitse clubs volgden de jonge verdedigende middenvelder vorig jaar ook al, maar slaagden er toen niet in om hem los te weken bij Besiktas. Hoewel bekend is dat Ajax geïnformeerd heeft bij de Turkse topclub naar Kalınsazlıoğlu, is niet bekend of Schalke 04 en Hoffenheim dit ook hebben gedaan.

Ajax haalde in de zomer van 2022 eerder een groot Turks talent naar Amsterdam, toen Ahmetcan Kaplan op negentienjarige leeftijd voor 9,5 miljoen euro werd overgenomen van Trabzonspor. Door blessureleed moest Ajax lang wachten op de eerste minuten van de mandekker in het shirt van de Amsterdammers, maar dit seizoen kreeg hij na de winterstop de kans en imponeerde hij direct.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *