Voetbal4u.com

‘Toekomstige Oranje-topper naar droombestemming’

Joshua Zirkzee is één van de meest gewilde spelers op de transfermarkt. Momenteel speelt hij nog voor het Italiaanse Bologna, maar een zomerse toptransfer lonkt voor de complete spits.

ESPN rept namelijk van interesse van Bayern München én Arsenal, waar ook de clubnaam van Manchester United voorzichtig wordt genoemd. En als Der Rekordmeister, The Gunners én The Red Devils voor iemand in de markt zijn weet je het wel: de prijs knalt door het dak.

Wegens een doorverkoopclausule, of misschien wel een terugkoopclausule, lijkt Bayern een streepje voor te hebben, maar Calciomercato stelt dat Arsenal juist op pole-position staat om Zirkzee in te lijven. Dat gaat de huidige nummer één van de Premier League (met een beter doelsaldo dan Liverpool, dat ook 64 punten bij elkaar heeft verzameld) wél veel geld kosten. Minimaal veertig miljoen euro, maar dat is naar verluidt het bedrag in de terugkoopclausule van Der Rekordmeister. Vermoedelijk moeten de Londenaren nog meer betalen…Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *