Voetbal4u.com

Oranje-flitser haalt uit: ‘Hij kent me niet, weet niet wat ik investeer’

Aanstaande woensdagavond neemt Donyell Malen het met Borussia Dortmund op tegen PSV. De aanvaller heeft een verleden bij de Eindhovenaren en zal dan ook niet gaan juichen bij een eventuele treffer.

“Ik verwacht een spannende wedstrijd”, zegt Malen op de persconferentie van Borussia Dortmund. “Is er een favoriet? Zeker, wij spelen thuis. Natuurlijk wil ik het beste bereiken met Borussia Dortmund, maar mijn gevoel bij PSV is heel goed, dus ik denk dat ik weer niet zal juichen als ik scoor. De uitwedstrijd was voor mij heel bijzonder. Ik heb PSV in mijn hart gesloten.”

Ook reageerde Malen op de uitspraken van Rafael van der Vaart. De voormalig international gaf aan dat de aanvaller van Borussia Dortmund kan uitgroeien tot één van de beste spelers ter wereld, maar ook dat Malen de indruk wekt er niet alles uit te halen. “Van der Vaart kent mij niet zo goed. Iedereen heeft een mening en mag die uiten. Maar hij weet niet wat ik investeer.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *