Voetbal4u.com

‘Reserveplek lonkt voor absolute grootverdieners van Ajax’

Monument Valley BUITENKANS! Pak 50X je inzet terug als AJAX vanavond wint van EXCELSIOR!

Wesley Sneijder verwacht dat er de komende tijd een reserveplek lonkt voor Steven Bergwijn of Steven Berghuis. Zonder de inbreng van het tweetal waren de prestaties van de Amsterdammers best wel respectabel te noemen.

“Het wordt wel steeds lastiger wat hij (John van ‘t Schip red.) moet doen met Bergwijn en Berghuis”, blikt Sneijder vooruit aan de tafel van Veronica Offside. “De balans op het veld is nu beter dan ooit. Dat komt ook omdat Kaplan erbij staat. Die zet de lijnen uit. Niet zozeer verbaal, maar wel met zijn spel en zijn lichaamshouding.”

Sneijder ziet dat Kenneth Taylor steeds beter speelt. “Hlynsson maakt ook heel veel meters, verdedigend en aanvallend. Nu vind ik dat de eerste voor wie je ruimte kunt maken. Maar in dit systeem kun je niet om Taylor heen. Dan gaat toch een van die twee op de bank belanden: Bergwijn of Berghuis”, voorziet Sneijder. Presentator Wilfred Genee weet dat Berghuis weer bijna fit is. “Dan wordt Bergwijn misschien het kind van de rekening.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *