Voetbal4u.com

‘Joey Veerman ging jankend en kotsend naar huis’

Joey Veerman is dit seizoen één van de smaakmakers bij PSV. Een zomerse toptransfer lonkt dan ook voor de Oranje-international. Volgens zijn beste vriend Stef Schokker, boft hij maar dat hij zo goed kan voetballen.

“Wij weten niet wat hij anders dan voetballer had moeten worden”, zegt Schokker in gesprek met NH Nieuws. “Joey heeft mazzel dat hij twee goede voeten heeft.” Hij heeft ook wel een voorbeeld: “Toen hij een week stageliep in de bouw, is hij jankend naar huis gegaan. Joey trok het zo slecht dat hij moest kotsen. Voor de rest heeft Joey eigenlijk nooit een uur gewerkt. Hij heeft nog een paar zaterdagen in ‘de vis’ gewerkt, maar dat vond hij te lange dagen. Er is altijd wel iets, Joey kan goed klagen.”

Dit wordt echter niet (helemaal) ‘the roast of Joey Veerman’, want volgens Schokker heeft de PSV’er een omslag gemaakt: “Ik merk dat hij serieuzer is geworden. Toen hij bij FC Volendam zat, kwam hij op zaterdagavond nog wel eens bij onze vriendengroep langs om één biertje te drinken. Tegenwoordig zien we hem niet meer en stuurt hij foto’s van salades en rijst met kip.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *