Voetbal4u.com

’70 tot 100 medewerkers verliezen hun baan bij Ajax’

Monument Valley BUITENKANS! Pak 50X je inzet terug als AJAX vanavond wint van EXCELSIOR!

Alex Kroes zal morgen officieel gaan beginnen aan zijn werkzaamheden bij Ajax. En zijn komst zal volgens sportjournalist Valentijn Driessen de nodige gevolgen hebben voor het personeel binnen de organisatie.

Een flinke reorganisatie lonkt namelijk. De vijftigjarige voetbalbestuurder zit donderdagavond nog als ‘toeschouwer’ op de tribune bij Ajax. Kroes zal vanuit Villa Park toekijken of de Amsterdammers zich plaatsen voor de kwartfinale van de Conference League ten opzichte van Aston Villa. Noa Vahle en Driessen speculeren over een mogelijke situatie van donderdagavond.

“Stel: als de wedstrijd nou uitloopt, dat het op een gegeven moment 24.00 uur is, mag je Kroes dan feliciteren met zijn nieuwe functie?”, vraagt de verslaggeefster van Vandaag Inside aan Driessen. “Ja, ik denk dat hij dan tegen heeft veel mensen zegt dat ze niet meer hoeven terug te komen bij Ajax. ‘Ik ben nu de directeur en ik knikker jullie er allemaal uit’”, omschrijft de journalist.

“Als het goed is gaat hij een reorganisatie doorvoeren. Dan kunnen er toch wel zeventig tot honderd mensen hun baan verliezen. Misschien ook wel met natuurlijk verloop, dat weet ik niet exact. Maar ze leven bij Ajax een beetje op de grote voet nu”, gaat Driessen verder.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *