Voetbal4u.com

Erik ten Hag over Ajax: ‘Dat is supporterspraat’

Christian Eriksen krijgt bij het Manchester United van Erik ten Hag weinig speeltijd. Toch benadrukt de manager dat hij nog altijd een belangrijke schakel is in zijn team. Dit laat hij weten in een gesprek met ViaPlay. Een terugkeer naar Ajax is dan ook niet aan de orde.

“Wij hebben daar concurrentie en door de opkomst van Kobie Mainoo is er een plekje minder. Eriksen wordt daar nu de dupe van”, vertelt Ten Hag over de situatie van de Deen. Toch wil de coach Eriksen zeker niet kwijt. “Hij gaat zeker nog heel erg belangrijk zijn voor ons. Zijn kwaliteiten zijn progressieve passing en dat hebben we hard nodig.”

Onlangs werd Eriksen voorzichtig gelinkt aan een terugkeer bij Ajax, maar die geruchten drukt Ten Hag resoluut de kop in. “Supporterspraat. Niets meer dan dat.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *