Voetbal4u.com

‘PSV heeft er nooit in geloofd, waren tevreden met dit’

Analist Rafael van der Vaart heeft zich gestoord aan het interview van Luuk de Jong na de uitschakeling tegen Borussia Dortmund. De aanvaller zei teleurgesteld te zijn, maar benadrukte ook trots te zijn op de prestaties van zijn ploeg in het miljoenenbal.

“En toch heb ik hier moeite mee”, reageert Van der Vaart bij Ziggo Sport. Net als trainer Peter Bosz zei De Jong trots te zijn op het team. “Trots… Dat is wat we bedoelen, ze hebben er niet in geloofd. Ze waren tevreden met dit. En als je tevreden bent, dan vind je het allemaal wel oké. Ik vind het een heel raar interview. Je verliest, je wordt uitgeschakeld, terwijl je de tweede helft beter was. Je moet doodziek zijn.”

“Dan heb ik liever een boos iemand, die om zich heen trapt. Of in ieder geval geëmotioneerd “, vervolgt Van der Vaart. “Maar nu zijn ze trots. Ze beginnen zelfs nog over Sevilla.” Youri Mulder kan zich vinden in de kritiek van de ex-Ajacied, die wijst op het duel tussen Atlético Madrid en Internazionale. “Daar hebben we net huilende mensen gezien, met zoveel passie. Die passie om de duels te winnen, had PSV gewoon niet.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *