Voetbal4u.com

Anton Gaaei weigert vertrek: ‘Blijf tot mijn contract afloopt’

Anton Gaaei is deze zomer niet van plan om te vertrekken bij Ajax. De vleugelverdediger kan op grote kritiek rekenen bij de Amsterdammers maar is voornemens om zijn contract gewoon uit te dienen.

Heel veel goede herinneringen heeft hij nog niet gemaakt in Amsterdam. Met twee pijnlijke vroegtijdige wissels (tegen Feyenoord en AZ, red.) en kritiek van onder meer Kenneth Perez, is het begin niet goed. Laatstgenoemde opperde al een verhuurperiode aan Go Ahead Eagles. Daar denkt hij zelf anders over. “Zolang mijn contract loopt, blijf ik bij Ajax. Ik besteed geen aandacht aan geruchten.”

Gaaei probeert niet te streng te zijn voor zichzelf. “De afgelopen maanden is het plezier een beetje achtergebleven. Het gaat nu wel beter. Het is belangrijk je niet te veel aan te trekken van wat ze over je zeggen en te luisteren naar de mensen die belangrijk zijn. Ik doe mijn best om iedere dag open te staan, met mensen te praten en niet zo zelfkritisch te zijn. Niet te denken dat ik de slechtste voetballer ben als ik een fout maak. Als ik niet goed genoeg geweest was, zou ik hier niet hebben gespeeld”, besluit hij.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *