Voetbal4u.com

Oranje-speler: ‘Aangegeven dat ik komende zomer een stap wil maken’

Toon Koopmeiners is voornemens om deze zomer een transfer te maken. Momenteel speelt de Oranje-middenvelder voor het Italiaanse Atalanta Bergamo waar hij het uitstekend doet.

“Vorig jaar was er al concrete belangstelling van Napoli en waren de clubs uiteindelijk zonder resultaat met elkaar in onderhandeling”, vertelt Koopmeiners aan De Telegraaf in aanloop naar de oefenwedstrijden van Oranje tegen Schotland en Duitsland. “Ik heb Atalanta aangegeven dat ik komende zomer een stap wil maken. Maar er moet wel iets heel moois komen om dat zo maar in te ruilen voor Atalanta.”

Dat Koopmeiners zich senang voelt bij die club, wordt duidelijk als de statistieken erbij worden gepakt. De linkspoot maakte dit seizoen in 25 Serie A-wedstrijden al tien doelpunten. Daarmee staat de Oranje-international gedeeld zesde op de topscorerslijst. Onlangs pijnigde hij Juventus nog met een tweetal fraaie doelpunten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *