Voetbal4u.com

‘Brazilie kan niet concurreren met het Nederlands elftal’

Monument Valley BUITENKANS! Pak 50X je inzet terug als AJAX vanavond wint van EXCELSIOR!

Analist Walter Casagrande heeft geen hoge pet op van het huidige Braziliaanse elftal. Hij is dan ook van mening dat het team momenteel niet mee kan met de top landen uit Europa.

Volgens Casagrande zijn er in Europa veel betere nationale ploegen te vinden. “Dat geldt voor Frankrijk, Spanje, België, Nederland en Kroatië”, somt hij op bij de BBC. “Het huidige Braziliaanse team kan met geen enkel Europees topteam concurreren.” Op het WK in Qatar strandde Brazilië in de kwartfinales en in de huidige WK-kwalificatiereeks gaat het opnieuw niet goed.

Casagrande had graag een bondscoach als Carlo Ancelotti gehad, maar de Italiaanse oefenmeester bedankte. “Dat was het resultaat van veel desorganisatie en ook van arrogantie om te geloven dat elke coach zomaar zou komen omdat het het Braziliaanse nationale team is.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *