Voetbal4u.com

‘Dodelijk Oranje’ maakt indruk op internationale pers

Het Nederlands elftal wist gisteren in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Schotland met 4-0 te zegevieren. En met deze prestatie hebben ze de nodige indruk weten te maken op de internationale pers.

In de Johan Cruijff Arena was het spel van Nederland niet altijd om naar huis te schrijven, maar er werd dus wel gewonnen. Dat is precies wat indruk maakt op de Schotten. “De mannen van Clarke leren een harde les”, is de kop van The Scottish Sun. Het Schotse elftal kreeg namelijk een lesje effectiviteit om de oren. “De Nederlanders lieten zien hoe je genadeloos moet zijn in de afwerking, van hoe je dat op topniveau doet. Dat is het verschil tussen hoop en realiteit.”

De BBC staat er vrij gelijk in. De nederlaag van Schotland is hun eigen schuld. “De ploeg van Steve Clarke maakte lang veel indruk tegen de Nederlanders en liet diverse goede kansen liggen. Het kreeg een lesje in meedogenloosheid op eliteniveau.” Sky Sports kopt ondertussen: “Schotland gestraft voor de gemiste kansen”.

Bij The Daily Record vinden ze vooral dat Oranje veel geluk heeft gehad. “Schotland is het slachtoffer van uiterst bizarre nederlaag” kopt het medium.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *