Voetbal4u.com

‘Snelheid, diepgang, acties: hij moet in de basis bij Oranje’

Bondscoach Ronald Koeman moet voortaan beginnen met Donyell Malen in de basis. Dit is de mening van de commentatoren van de NOS, die hiervan melding maken in de voetbalpodcast van hetzelfde medium.

Hij tikte in de 86ste minuut de 4-0 binnen na een heerlijke pass van Tijjani Reijnders. Enkele minuten later passeerde hij met een individuele actie twee Schotten, waarna hij Teun Koopmeiners met een bekeken pass vrij voor de keeper zette. Laatstgenoemde schoot echter over. De actie van Malen noemt commentator Jeroen Grueter ‘het hoogtepunt van de wedstrijd’.

Jeroen Elshoff is eveneens zeer gecharmeerd van de 25-jarige aanvaller. “Ik vind dat Malen in de basis van het Nederlands elftal hoort. Hij heeft scorend vermogen, snelheid, diepgang, hij kan mensen passeren, hij heeft alles wat we nog een beetje missen.” Bovendien benadrukken beide journalisten dat basisspeler Xavi Simons opnieuw geen onuitwisbare indruk achterliet. “We hebben nu een alternatief: Malen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *